www.zdravlje.gov.rs
Са подацима од: 18.11.2015.

Министарство здравља, на основу чл. 54. и 55. Закона о државним службеницима („Службени гласник РС“, бр. 79/05, 81/05-исправка, 83/05-исправка, 64/07, 67/07-исправка, 116/08, 104/09 и 99/14) и члана 17. Уредбе о спровођењу интерног и јавног конкурса за попуњавање радних места у државним органима („Службени гласник РС“, бр. 41/07-пречишћен текст и 109/09), Закључка Комисије 51 број 112-15968/2014, оглашава

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ИЗВРШИЛАЧКОГ  РАДНОГ МЕСТА

I

Орган у коме се радно место попуњава:
Министарство здравља, Београд, Немањина 22-26.

II
Радно место које се попуњава:

Радно место за подршку у пословима јавних набавки у Групи за јавне набавке, у звању млађи саветник, уже унутрашње јединице изван сектора и секретаријата - 1 извршилац

Опис посла: Учествује у изради, праћењу, контроли и оцењивању програме и пројекте који се финансирају из средстава буџета;  учествује у припреми плана јавних набавки производа, роба и услуга који се финансирају из средстава буџета;  учествује у спровођењу поступака јавних набавки производа, роба и услуга које се финансирају из средстава буџета; припрема претходни распис за покретање поступка јавних набавки и припрема извештаје који се достављају Управи за јавне набавке; учествује у изради предлога буџета и финансијског плана у делу који се односи на инвестиције у здравству; израђује и ажурира базе података из делокруга Групе; учествује у припреми извештаја који се достављају Управи за јавне набавке; обавља друге послове по налогу руководиоца Групе.

Услови: Стечено високо образовање из стручне области менаџмент и бизнис или научне области економске науке на студијама другог степена (дипломске академске студије мастер, специјалистичке академске студије, специјалистичке струковне студије), односно на основним студијама у трајању најмање четири године, положен државни стручни испит, радно искуство у струци од 1 године или најмање 5 година радног стажа у државним органима, познавање рада на рачунару

У изборном поступку проверавају се:
  • познавање рада на рачунару – провераваће се практичним радом на рачунару;
  • стручна знања која ће се проверавати: познавање Закона о јавним набавкама, Закона о буџетском систему и Правилникa о одређивању елемената конкурсне документације – усмено;
  • вештина комуникације и мотивисаност - усмено

III
Место рада:
Немањина 22-26, Београд

IV
Адреса на коју се подноси пријава:
Министарство здравља, 11000 Београд, Немањина 22-26, са назнаком: „За јавни конкурс“.

V
Лица задужена за давање обавештења:
Аурелија Бокшан и Драгана Поповић , тел: 011/2656-330.

VI
Услови за рад на радном месту: држављанство Републике Србије; да је учесник конкурса пунолетан; да учеснику конкурса раније није престајао радни однос у државном органу због теже повреде дужности из радног односа и да није осуђиван на казну затвора од најмање шест месеци.

VII
Рок за подношење пријава:  Рок за подношење пријава је 8 дана и почиње да тече наредног дана од дана објављивања конкурса у периодичном издању огласа Националне службе за запошљавање.

VIII
Докази који се прилажу уз пријаву на конкурс:  пријава са  биографијом и наводима о досадашњем радном искуству; оригинал или оверена фотокопија уверења о држављанству; оригинал или оверена фотокопија извода из матичне књиге рођених; оверена фотокопија дипломе којом се потврђује стручна спрема; оверена фотокопија радне књижице; оригинал или оверена фотокопија доказа о положеном државном стручном испиту за рад у државним органима; оригинал или оверена фотокопија доказа о радном искуству у струци (потврде послодаваца, решења или уговори о раду, односно акти из којих се види на којим пословима и са којом стручном спремом и у којем периоду је стечено радно искуство).

Државни службеник који се пријављује на јавни конкурс, уместо уверења о држављанству и извода из матичне књиге рођених подноси решење о распоређивању или премештају на радно место у органу у коме ради или решење да је нераспоређен.

Уколико се уз пријаву на конкурс прилаже фотокопија доказа, иста мора бити оверена у општини, суду или код јавног бележника.

IX
Место, дан и време када ће се спровести изборни поступак: Са кандидатима чије су пријаве благовремене, допуштене, потпуне и разумљиве, уз које су приложени сви потребни докази и који испуњавају услове за оглашено радно место, провера стручне оспособљености, знања и вештина обављаће се почев од 10.12.2015. године са почетком у 9,00 часова, у просторијама Службе за управљање кадровима, Нови Београд, ул. Булевар М.Пупина бр. 2  и у просторијама Министарства здравља,  ул.Немањина 22-26, Београд. О тачном датуму и времену провере, учесници конкурса ће бити благовремено обавештени на контакте (бројеве телефона или адресе) које наведу у својим пријавама.

Напомене: Радни однос се заснива на неодређено време.

Кандидат који први пут заснива радни однос у државном органу подлеже пробном раду од 6 месеци. Кандидати без положеног државног стручног испита за рад у државним органима, примају се на рад под условом да тај испит положе до окончања пробног рада.

Неблаговремене, недопуштене, неразумљиве или непотпуне пријаве и пријаве уз које нису приложени сви тражени докази у оригиналу или фотокопије оверене у општини или суду или од стране јавног бележника биће одбачене закључком конкурсне комисије.

Овај оглас објављује се на web страници Министарства здравља: www.zdravlje.gov.rs, на web страници Службе за управљање кадровима: www.suk.gov.rs, на порталу е-управе, на огласној табли, web страници и периодичном издању огласа Националне службе за запошљавање.

На наведеној web страници Службе за управљање кадровима, кандидати који конкуришу, могу се упознати са описом послова за наведено радно место.
Покажи послате коментаре (0)
Убаци нови коментар
Име:
Коментар:
 
Министарство здравља Републикe Србијe, Немањина 22-26
Сва права задржана