www.zdravlje.gov.rs
Са подацима од: 17.12.2018.

Упркос веома неповољним временским приликама, и дванаестог дана акције бесплатних превентивних прегледа коју организује Министарство здравља

Упркос веома неповољним временским приликама, и дванаестог дана акције бесплатних превентивних прегледа коју организује Министарство здравља у здравственим установама широм Србије, забележен је висок одзив грађана- до 16 часова преглед је обавило 14.716 грађана.

 

Изузетно висок одзив грађана и поред јако неповољних временских прилика, великог снега и хладноће у нашој земљи, још једна је потврда да је јавна свест о значају превенције као најефикаснијег начина бриге о сопственом здрављу у нашем друштву знатно унапређена.


Министарство здравља овим путем захваљује свим здравственим радницима који су и данас били на располагању и услузи свим грађанима Србије на труду и посвећености, као и многобројним грађанима који су били на прегледима на исказаној подршци и стрпљењу.

 

Грађани су данас били у прилици да обаве превентивне пулмолошке и офталмолошке прегледе, и по потреби ураде рентген плућа и тумор маркере. 

 

У досадашњих укупно 12 дана акције бесплатних превентивних прегледа, око 235.000 грађана обавило је превентивне прегледе.

Покажи послате коментаре (0)
Убаци нови коментар
Име:
Коментар:
 
Министарство здравља Републикe Србијe, Немањина 22-26
Сва права задржана