www.zdravlje.gov.rs
Са подацима од: 04.06.2018.

Обавештење

Министарство здравља овим путем обавештава јавност да ће досадашњи државни секретар у Министарству здравља др Мехо Махмутовић преузети дужност директора Опште болнице Нови Пазар.

 

Именовање др Махмутовића на функцију директора здравствене установе којој гравитира преко 200.000 становника Новог Пазара, Рашке, Сјенице, Тутина и других насеља овог дела Србије, представља потврду опредељења Министарства здравља да се здравствени систем Србије додатно унапреди и развија равномерно, како просторно, тако и на свим нивоима здравствене заштите.

 

Својом стручношћу, изузетном посвећеношћу  радним обавезама и богатим професионалним искуством, др Махмутовић ће сигурно умети да спроведе оно што је у овом тренутку неопходно у Општој болници у Новом Пазару, односно да унапреди организацију рада и функционисање ове здравствене установе од изузетне важности за овај део Србије али и здравствени систем Србије у целини.

 

Министарство здравља овим путем изражава захвалност др Махмутовићу на доприносу који је обављајући дужност државног секретара пружио унапређењу и развоју здравственог система, и очекује једнако квалитетан и предан рад и посвећеност др Махмутовића на новој дужности.

 

У свом раду на новој дужности др Махмутовић ће имати пуну подршку Министарства здравља.

Покажи послате коментаре (0)
Убаци нови коментар
Име:
Коментар:
 
Министарство здравља Републикe Србијe, Немањина 22-26
Сва права задржана