www.zdravlje.gov.rs
Са подацима од: 01.06.2017.

Доктор Рајан Осборн и његов тим у радној посети Клиничком центру Србије

Светски признат специјалиста оториноларингологије и хирургије главе и врата, др Рајан Осборн, и његов стручни тим, један од водећих тимова који се баве хирургијом главе и врата, бораве у периоду од 29. маја до 02. јуна 2017. године у радној посети Клиници за оториноларингологију и максилофацијалну хирургију Клиничког центра Србије.

У оквиру посете, гостујући тим из САД-а заједно са тимом стручњака Клинке за оториноларингологију и максилофацијалну хирургију КЦС, ће у два термина оперисати пацијенте са узнапредовалим туморима пљувачних жлезда, ждрела и врата. У тиму са др Осборне су др Хамилтон, специјалиста оториноларингологије и хирургије главе и врата, као и анестезиолог, два инструментара и организатор активности.

Радна посета реномираних страних стручњака је од великог значаја за лекаре КЦС, који имају прилику да у Београду виде на делу тим водећих стручњака за ову област и обогате своје знање и стекну непроцењиво искуство. Посета др Озборна представља и почетак планиране сарадње која би требало да унапреди дијагностичко и терапијске процедуре из ове области на Клиници за орл и мфх Клиничког центра Србије.

Покажи послате коментаре (0)
Убаци нови коментар
Име:
Коментар:
 
Министарство здравља Републикe Србијe, Немањина 22-26
Сва права задржана