www.zdravlje.gov.rs
Са подацима од: 15.03.2017.

Симпозијум КМЕ "Свеобухватна едукација лекара, здравствених радника и стручњака сродних дисциплина у области превенције, дијагностике и лечења болести зависности"

У оквиру активности Посебне радне групе Министарства здравља за едукацију лекара и здравствених радника примарне здравствене заштите, специјалистичких струка и сродних дисциплина у области дијагностике, лечења, рехабилитације и превенције болести зависности, одржаће се у петак 17. марта 2017. године  са почетком у 10 часова у Дому  здравља Земун симпозијум КМЕ под називом: „Свеобухватна едукација лекара, здравствених радника и стручњака сродних дисциплина у области превенције, дијагностике и лечења болести зависности“.

Позвани су представници домова здравља и општих болница (лекари и здравствени радници, медицинске сестре - течничари) из Београда и свих округа Републике Србије. Симпозијум је организован у сарадњи са Центром за научно.истраживачки рад Клиничког центра Србије и Секретаријатом за здравство Града Београда. Симпозијум је акредитован са 6 КМЕ поена за учеснике. Котизација се не плаћа.

 

 Председник Посебне радне групе Министарства здравља

за едукацију лекара и здравствених радника из области болести зависности

Проф. др Иван Димитријевић

Покажи послате коментаре (0)
Убаци нови коментар
Име:
Коментар:
 
Министарство здравља Републикe Србијe, Немањина 22-26
Сва права задржана